Opinia dumneavoastra conteaza.....

PDF Imprimare Email

Asociatia Trandafirul Negru este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2004, cu sediul in orasul Comarnic care  isi propune prin statutul sau, infiintarea unui centru socio-medical de recuperare de interes public.

In acest sens, va fi desfasurata in perioada 14 ianuarie - 28 februarie o campanie de sondaj a opiniei publice, efectuata de cei 15 voluntari ai organizatiei. Campania va fi desfasurata in orasele Comarnic,Sinaia,Breaza  in doua moduri, telefonic si pe teren, pe un lot de 2000 de persoane intre 18 si 75 de ani .

Scopul acestei investigatii este ca in baza raspunsurilor primite, sa desfasuram o dezbatere cu factorii de decizie in masura sa aprecieze daca acest proiect prezinta interes sau nu, urmand ca raportul final sa fie dat publicitatii in luna martie.

Avem rugamintea de a ne raspunde sincer si la toate intrebarile din chestionar asigurandu-va de confidentialitatea si anonimatul raspunsurilor dumneavoastra.

 

Persoanele care doresc sa se implice in aceasta campanie sau care doresc informatii suplimentare sunt rugate sa ne contacteze  pe site-ul asociatiei www.trandafirulnegru.ro sau la numerele de telefon 0726688613 ;  0244 360066 

Cu multumiri, presedintele Asociatiei Trandafirul Negru , Nadia Voicu !